De 1 luna de cand am inceput sa vin la centrul ceh zilnic incerc sa ma mobilizez sa scriu ceva si pe blog.  De fapt de 1 luna si 1 zi. Pai da, am inceput. Pai da, pana acum am facut o gramada de chestii in comparatie cu anul trecut. Si speram noi, ca festivalul sa fie mai frumos. Sa va bucurati voi de el, ca doar pentru voi il facem. Ca asa, am fi putut sa ne strangem noi, astia cativa oameni la cineva acasa si ne uitam la filme. Dar noi suntem niste zimpatici care ne gandim la toata lumea 😀

Asa ca festivalul e pentru voi. 😉 Asa cum scrie frumos in prezentarea noastra pentru care ne-am spart capetele sa o scriem: “Filmele documentare pe aceasta temă, discuţiile moderate de specialişti şi programele adresate tinerilor pot avea pe termen lung crearea unei comunităţi active. Comunitate formată din publicul tânăr, deschis spre nou şi curios, tineri ce îşi doresc să cunoască şi să se implice în problemele cu care se confruntă ceilalţi.”

Si repede repede am pornit deja! Texte scrise. Multe mailuri trimise. Multe poze. Intalniri. Parteneri. Noi parteneri – yeeey! Prieteni. Cei mai frumosi prieteni. 🙂 Si inca mai avem muuuulte de facuuut!

Advertisements